Sjednejte si havarijní pojištění online

Získejte havarijní pojištění s garancí aktuálně nejnižší ceny na trhu. Stačí vyplnit krátký online formulář a brzy vám s nabídkou ozve náš specialista.
Vše vyřídíte pohodlně z domova a bez zdlouhavého papírování.

Proč si sjednat havarijní pojištění u nás:
  • Srovnání havarijního pojištění zdarma
  • Sleva až 36% na pojištění
  • Vše vyřídíte online za pár minut
  • Hlídáme akční nabídky pojišťoven

Havarijní pojištění sjednáte za pár minut

Havarijní pojištění je určeno pro ochranu vašeho vozidla před poškozením, na rozdíl od povinného ručení, které chrání vozidlo třetích stran. Havarijko kryje náklady spojené s nehodou, poškozením vozidla (včetně vlivu počasí nebo vandalismu) a dokonce i v případě odcizení. Díky havarijnímu pojištění nemusíte hradit vzniklé škody ze své kapsy, což vám přináší klid a bezpečí při každé jízdě. Na Sjednej.cz garantujeme nejnižší cenu pojištění, každý den pro vás hlídáme akční nabídky pojišťoven. Velký přehled nabídek pojišťoven u nás získáte zdarma, stačí jen vyplnit jednoduchý online formulář.

Naše společnost v číslech

50 000 000

korun ušetřených loni

10 let

na českém trhu

9 z 10

spokojených zákazníků

40+

spolupracuje s námi více než 40 poskytovatelů

Co je potřeba ke sjednání havarijního pojištění?

  • Vyplňte základní údaje a odešlete žádost
  • S naším poradcem si vyberete nejvýhodnější nabídku
  • Vše ostatní už vyřídíme za vás. Veškeré dokumenty vám pošleme na e-mail
  • Hotovo. Sjednali jste si výhodnější havarijní pojištění

Často kladené otázky u havarijního pojištění

Co je havarijní pojištění?

Havarijní pojištění poskytuje ochranu vozidla před různými riziky, včetně nehod, krádeží, vandalismu a pádu předmětů. V případě uzavřeného havarijního pojištění vám pojišťovna vyplatí náhradu za vzniklou škodu na vozidle. I když není povinné, je doporučeno, protože kryje škody na vlastním autě při dopravní nehodě a může být klíčové při zavinění nehody druhou osobou, která má nižší krytí povinného ručení. Havarijní pojištění přináší klid a finanční bezpečnost v nepředvídatelných situacích.

Pro koho je havarijní pojištění vhodné?

Pokud máte nové nebo drahé auto, bude pro vás tento typ pojištění nezbytný. Dále jej využívají nezkušení řidiči, kteří se bojí usednout za volant ze strachu z poškození svého automobilu. Havarijní pojištění vám dává jistotu, že můžete řídit své auto s klidem a jistotou, protože ho v případě nehody nemusíte opravovat z vlastní kapsy.

Jaké jsou možnosti připojištění havarijního pojištění?

Havarijní pojištění vám pomáhá v momentě zničení, poškození či odcizení vašeho vozu. K základnímu balíčku a výběru rizik si můžete zvolit i další připojištění. K těm nejčastějším patří pojištění skel nebo pojištění osob ve vozidle, zavazadel či připojištění asistenčních služeb.

Jaká je spoluúčast na havarijním pojištění?

Jedná se o částku, kterou hradíte z vlastních zdrojů při úhradě škody. Výše nebo částka spoluúčasti závisí na podmínkách dané pojišťovny. Obvykle však činí 5 %.

Je k havarijnímu pojištění vyžadována fotografie?

Ano, protože pojišťovně musíte prokázat stav svého vozu. Pokud pojišťovně nepředložíte fotodokumentaci, není povinna vám v případě pojistné události poskytnout plnění.