Sjednejte si půjčku na míru

Půjčte si snadno a rychle. Vyplňte jednoduchý online formulář a náš specialista na půjčky se vám brzy ozve s aktuálně nejvýhodnějšími nabídkami. Ať už máte nečekané výdaje, nebo si jen plníte sny, jsme tady pro vás.

Vyberte výši půjčky
10 000 Kč
od 10 000 Kč
do 1 000 000 Kč

Proč si sjednat půjčku u nás:
  • Online půjčka na cokoliv
  • Vyřízeno do 5 minut bez zbytečného papírování
  • Bezplatná konzultace s naším specialistou
  • Velký přehled poskytovatelů půjček a jejich nabídek

lidem, jako jste vy, dnes byla schválena půjčka

Jak to funguje?

  • Vyplňte formulář
  • Zodpovězte několik otázek při hovoru
  • Zvolte částku
  • Získejte peníze na svůj účet

Pomozte nám zlepšit kvalitu služby tím, že zanecháte recenzi

Často kladené otázky u půjček

Můžu si opravdu půjčit na cokoliv?

Ano. Záměr vaší půjčky nepotřebujeme ověřovat. Pro dosažení lepších podmínek a výhodnější úrokové sazby však doporučujeme specifikovat konkrétní účel půjčky, jako je auto, rekonstrukce nebo konsolidace půjček. Tím získáte optimální finanční podmínky přizpůsobené vašim potřebám.

Jak zažádat o půjčku?

Vyplňte náš formulář a okamžitě zjistíte, kde máte nejlepší možnost získat půjčku. Žádné návštěvy poboček nebo zdlouhavé konzultace. S námi získáte nabídky od několika poskytovatelů prostřednictvím jednoho jednoduchého formuláře, a to pohodlně online z domova. Po výběru nejvýhodnější půjčky dokončíte žádost přímo na webu poskytovatele, kam vás přesměrujeme. Navíc vám ušetříme čas předvyplněním již zadaných údajů u vybraných poskytovatelů.

Jak zjistím, že si mohu půjčit?

Optimální pravděpodobnost schválení půjčky závisí na vybrané částce. Pokud máte již existující úvěry nebo se potýkáte se zpožděným placením faktur, doporučujeme žádat o částku do 20 000 Kč. Tím výrazně zvyšujete šance na schválení půjčky.

Jak dlouho trvá schválení půjčky?

Poskytovatelé v našem srovnávači obvykle schvalují půjčky nejpozději do 2 pracovních dnů. Nižší tisíce můžete mít na účtu do 10 minut! Zda ale bude vaše žádost o půjčku schválená se dozvíte během pár minut. Stačí vyplnit náš online formulář a hned víte, jaké máte šance.

Co je předschválená půjčka?

Předschválená půjčka je finanční limit, který vám banka může nabídnout na základě pravidelného pohybu peněz na vašem běžném účtu. Ovšem pozor – předschválená půjčka automaticky neznamená schválení. Banka nemusí znát detaily o dalších úvěrech, a před schválením budete podrobeni důkladnému ověření v registrech. I při předschválení je výhodné porovnat nabídky a zajistit si tak pro sebe ty nejlepší podmínky.

Jaký je rozdíl mezi krátkodobou a dlouhodobou půjčkou?

Krátkodobé půjčky jsou obvyklé na několik dní s nižšími částkami, často jen na základě osobních dokladů. Jsou ideální pro nečekané výdaje, když chybí peníze k výplatě. Po doručení výplaty lze půjčku snadno splatit. Dlouhodobá půjčka neboli spotřebitelský úvěr je ideální na nové auto, rekonstrukci bytu nebo vybavení domácnosti, s dobou splatnosti několik měsíců až let. Ovšem vyřízení může vyžadovat doložení příjmů a další dokumenty.