Sjednejte si pojištění podnikání online

Vyplňte online formulář a náš specialista na pojištění pro podnikatele se s vámi brzy spojí. Získejte zdarma individuální poradenství v oblasti pojištění podnikání a přehled nejvýhodnějších řešení, která jsou přizpůsobena na míru vašemu podnikání.

Proč si sjednat pojištění pro podnikatele u nás:
  • Pojištění podnikání již od 1 000 Kč měsíčně
  • Vše vyřešíte online bez zdlouhavého papírování
  • Zkontrolujeme vaše současné smlouvy a navrhneme nové řešení zdarma
  • Flexibilní podmínky přizpůsobeny vašim potřebám

Pojištění podnikání: Ochrana před možnými riziky

Pojištění podnikání poskytuje komplexní ochranu pro váš majetek a odpovědnost v podnikání. Například pojištění majetku pro podnikatele zahrnuje krytí pro vaše aktiva, pojištění odpovědnosti v podnikání chrání vaši firmu před náklady spojenými s nároky na odškodnění a pojištění profesní odpovědnosti vám dává ochranu před možnými finančními ztrátami v souvislosti s poskytováním profesních služeb. Pro podnikatele, firmy či OSVČ představují tyto druhy pojištění bezpečné kroky k minimalizaci rizik a zajištění bezpečného podnikatelského prostředí.

Co je třeba udělat pro sjednání pojištění podnikání?

  • Vyplňte základní údaje a odešlete žádost
  • S naším poradcem si vyberete nejvýhodnější nabídku
  • Vše ostatní už vyřídíme za vás. Veškeré dokumenty obdržíte do 10 minut na svůj e-mail
  • Hotovo. Máte sjednané pojištění podnikání

Často kladené otázky pojištění pro podnikatele

Jaký typ pojištění potřebuje mé podnikání?

Typ pojištění závisí na specifikách vašeho podnikání. Obecně se doporučuje pojištění odpovědnosti za škodu, majetku, zaměstnanců a podnikatelských rizik.

Jaká je rozdílnost mezi pojištěním majetku a odpovědnosti?

Pojištění majetku chrání vaše podnikání před škodami na fyzických aktivech, jako jsou budovy, vybavení a zásoby. Pojištění odpovědnosti vám poskytuje ochranu v případě, že vaše podnikání způsobí škodu třetím stranám.

Mám povinnost zřídit pojištění pro zaměstnance?

Ano, většina jurisdikcí vyžaduje, aby podniky měly pojištění pracovních úrazů a odpovědnosti vůči zaměstnancům. Toto pojištění chrání zaměstnance před náklady spojenými s pracovními úrazy.

Jaké jsou výhody pojištění proti výpadku podnikání?

Pojištění proti výpadku podnikání vám poskytuje finanční ochranu v případě, že vaše podnikání je nuceno přerušit provoz kvůli událostem, jako je požár, povodeň nebo jiné nepředvídatelné události.

Jaká rizika zvážit a připojistit?

Pokud máte pochybnosti ohledně vhodného připojištění rizik, kontaktujte nás. Provedeme analýzu a předáme vám doporučení, na která rizika se připojištěním především zaměřit. Zavolejte nám na +420 256 256 350 a nechte si zpracovat nabídku na míru.

Jaký je postup pro uzavření pojištění pro mé podnikání?

Postup pro uzavření pojištění zahrnuje posouzení potřeb vašeho podnikání, porovnání nabídek od různých pojišťoven, výběr vhodného plánu a uzavření smlouvy. Je důležité konzultovat se s odborníky na pojištění, abyste zajistili správné pokrytí pro vaše podnikání.